Enquête woon- leefplezier voor Klazienaveen staat nu online!

Klazienaveen – Denk jij ook mee over jouw dorp Klazienaveen? Jouw mening telt! Geef ook jouw mening over het woon- en leefplezier in Klazienaveen tijdens de coronatijd.

“Helaas kunnen wij wegens de coronamaatregelen niet bij de mensen zelf aanbellen om te informeren naar het woon- en leef plezier van de inwoners van Klazienaveen,” zegt Marietje Vrieswijk-Voss van de Sedna. “Daarom houden wij een online enquête”vervolgt ze. De online enquête is een samenwerking van Sedna met de gemeente en met de hoofdaannemer Dokter Schoonmaakorganisatie.

Jouw dorp of wijk

We vinden het belangrijk om te weten wat er nodig is om jouw dorp leuker, leefbaarder en mooier te maken. Samen met de gemeente, Dokter Schoonmaakorganisatie en Sedna willen we met jou in contact komen. Gezien de coronacrisis en de maatregelen die vanuit het RIVM vastgesteld zijn is het nu niet mogelijk om in gesprek te gaan met de bewoners. Daarom willen wij dit zoveel mogelijk telefonisch, maar daarnaast ook digitaal doen zodat we toch persoonlijk met jou in contact kunnen komen.

Online enquête anoniem

De komende weken/maanden staat de enquête in het gehele gebied De Blokken digitaal ter beschikking. Het gaat hierbij om de volgende dorpen: Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Klazienaveen, Klazienaveen Noord, Barger-Oosterveen, Zwartemeer, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht en Oranjedorp. Nu staat als eerste Klazienaveen online, de rechtstreekse links hiernaar toe staan hieronder vermeld.

De resultaten van de enquête worden anoniem verwerkt. In het najaar worden de resultaten bekend gemaakt.  Voor meer informatie kijk op de www.gebiedswijzer.nl. Onder alle invullers worden een aantal cadeaubonnen met een waarde van €50,- van Bol.com verloot.

Hieronder vind u de rechtstreeks links naar de diverse enquêtes en per woonwijk in Klazienaveen:

ENQUETE JEUGD:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegCnkDbwutZFGvSW8Qx8hkJe1UlbsglE0BPCLs3P_SUtsBqA/viewform

Klazienaveen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKzspyWr7dG2K0sbU_F94prw0m_6eUv1lGZMbzPoDmMV21lA/viewform

Klazienaveen-West

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckT7RI1Cg7pmzJGSmtSjuNcFDZU2GBk2a9pCPinPnqqVy1Cg/viewform

Klazienaveen Centrum:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScr2aEKSWtbegLf6OiNCsKUtH0RLXWSrFUs43Ly6GGmHwFlxA/viewform

Klazienaveen Kruidenveld:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO9E4eOigLAZlKyCVNdB7g4Bp4J4uL0fJTFn9eRMJuQJBMwA/viewform

Klazienaveen Sterrenbuurt:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLwJx98fAINbLwK4V-k54MexbpJl8-c12MfKwXcHVzxjjQ1w/viewform

error: De inhoud van deze website is beschermd !!