Oud papier behoort -ook in Corona-tijd- in de container!

Klazienaveen – De oud papier inzameling in containers bij de FC Klazienaveen kan gezien worden als een service naar de inwoners van Klazienaveen toe. De club vraagt om uw medewerking!

Vrijwilligers bij de FC Klazienaveen doen al jaren hun best om met het inzamelen van oud papier hun steentje bij te dragen voor de voetbalclub. Het kan ook gezien worden als een service naar de inwoners van Klazienaveen toe: Want waar moet je nu anders naar toe met je grote hoeveelheden oud papier? Juist ja! En het hoort ‘IN’ de containers en niet ervoor of ernaast!

Dat dit ook in Corona-tijd geldt, mag wel duidelijk zijn toch? Al het losliggende papier wel of niet in dozen, ligt met zelfs maar een beetje wind tegen de gevels van de omliggende huizen, op de sportvelden en in de omliggende groenvoorziening.

Corona-maatregelen

De vrijwilligers die het bijhouden zijn ivm. de Corona-maatregelen wat minder vaak  aanwezig om dit alles in goede banen te kunnen leiden. Ook kan het voorkomen dat de papiercontainers vol zijn. Plaats het oud papier daarom niet voor of naast de containers, maar neem het weer mee naar huis! Iedere maandag, woensdag en vrijdag worden er weer lege containers geplaatst, en kom op door-de-week-se-dag weer even terug met uw oud papier.

Plastic in de PMD

Oh ja, neemt u het eventuele plastic weer meer naar huis om in de PMD-container te doen? Ik zag met lede ogen plastic aan de omheining van het sportcomplex hangen. Dan is ook het aangezicht voor de bewoners in de omgeving en eventuele bezoekers gelijk weer een stuk beter.oud_papier_fc-klazienaveen_2

De vrijwilligers, FC Klazienaveen en ook de buurtbewoners zijn u dankbaar voor uw medewerking,  juist ook in deze moeilijke periode!