Sedna blijft goed bereikbaar! Praatje met een Maatje!

Emmen/Klazienaveen/Regio – Sedna: ‘Op afstand maar toch dichtbij!’ Het Coronavirus grijpt hard om zich heen. Sedna blijft goed bereikbaar via telefoon en e-mail!

Het kabinet heeft vanavond vergaande maatregelen genomen om de impact van het Coronavirus te beperken. Ook wij volgen deze richtlijnen! Dat betekent dat onze dienstverlening er iets anders uitziet als normaal. ‘We zijn wat meer op afstand, maar nog steeds dichtbij!’

Bereikbaarheid Sedna

Sedna is ook in deze tijd bereikbaar voor inwoners in de regio. We zijn nu telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Het algemene telefoonnummer waarop Sedna te bereiken is: 0591 680 800 en het algemene e-mailadres is: info@sednaemmen.nl.

Praatje met een maatje

Sedna is deze week gestart met ‘Praatje met een maatje’. Dit is een telefonische luisterlijn voor de inwoners in de regio. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je even met iemand praten? Het team van ‘Praatje met een maatje’ staat voor je klaar! Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 -16.00 uur te bereiken via 0591-680 801.

Speciale website pagina

Wij hebben een speciale pagina aangemaakt op onze website met alle actuele informatie over onze bereikbaarheid en dienstverlening. Kijk op: www.sednaemmen.nl/coronavirus

Kwetsbare mensen

Onze zorg gaat nu vooral uit naar kwetsbare mensen. Ken je iemand die hulp of een luisterend oor nodig heeft? Vraag die persoon of je zijn/haar gegevens aan ons door mag geven, dan nemen wij telefonisch contact op met deze inwoners om te kijken hoe we ze kunnen helpen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!