Autobedrijf Van Veggel geopend, maar neemt haar verantwoordelijkheid!

Klazienaveen – Autobedrijf Van Veggel is geopend, maar neemt wel haar verantwoordelijkheid! Ondanks de Corona-maatregelen blijven wij geopend en heten u van harte welkom!

Maatregelen

Wel nemen wij preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Bij deze maatregelen volgen wij de landelijke RIVM richtlijnen.

De medewerkers bij het autobedrijf gaan ervan uit dat u zich ook aan deze richtlijnen houdt als u een afspraak maakt of even wilt langskomen. Een afspraak maken is gewoon mogelijk bij ons!

Een paar punten waar iedereen op dient te letten:

• Heeft u koorts?
• Bent u in een risicogebied geweest?
• Heeft u contact gehad met een besmet persoon & heeft u last van koorts of luchtwegklachten (hoesten, keelpijn, niezen, verstopte neus of loopneus) of problemen met ademhalen? Bekijk hier de landelijke RIVM richtlijnen.

Afspraak al gemaakt?

Uw afspraak kan gewoon doorgaan, maar kom niet onaangekondigd langs. Neem eerst telefonisch contact met ons op zodat wij gezamenlijk kunnen overleggen.

Nieuwe afspraak

Geldt één van de bovenstaande dingen en wilt u graag een afspraak maken? Ook dit is geen enkel probleem, wij staan graag voor u en uw auto klaar. Wel het verzoek om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen overleggen.

Gratis haal- en breng service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij gratis haal- en brengservice aan. Bij een werkplaatsafspraak wordt uw auto gehaald en retour gebracht. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan telefonisch of via onze online planner een afspraak. Let op: maakt u via de online planner een afspraak, geef dan in het commentaarveld aan dat u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice.

Onze maatregelen

Voor uw en onze veiligheid laten wij handen schudden even achterwege. Wij gebruiken stoel- en stuurhoezen in uw auto. Tevens hebben wij ontsmettingsdoekjes om handen en oppervlaktes waar nodig te reinigen. Zo houden wij niet alleen uw auto, maar ook uzelf en ons personeel gezond.
We vertrouwen op uw medewerking. Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Het team van Autobedrijf van Veggel