FC Klazienaveen doneert deel kantinevoorraad aan Voedselbank Klazienaveen

Klazienaveen – Onder het motto: ‘Alle beetjes helpen’ doneert de FC Klazienaveen een groot deel van haar kantinevoorraad aan de Voedselbank Klazienaveen.

Afgelast

De velden en de kantine van FC Klazienaveen zijn al een paar weken leeg. Op advies van het R.I.V.M. en de KNVB zijn alle trainingen, wedstrijden en activiteiten tot in ieder geval 6 april a.s. afgelast.

donatie

Geen voetballers en publiek op het sportveld en in de kantines betekent logischerwijs dat de (kleine) voorraad voor beiden kantines blijft staan.
Daarom heeft het bestuur van FC Klazienaveen gemeend om de voorraden na te kijken op houdbaarheidsdatum. Alle producten met een uiterste verkoopdatum van eind april zijn gedoneerd aan de Voedselbank Klazienaveen.

Blij met iedere donatie

Jennie Kroon van de voedselbank was blij verrast met het extraatje voor de uitgifte van volgende week. Kroon: ”Het valt niet mee om in deze lastige tijden nog een mooi en bruikbaar pakket samen te stellen. Wij zijn blij met iedere donatie!”

behoefte is groter

Ralf Herbers, voorzitter FC Klazienaveen laat weten het niet meer dan vanzelfsprekend te vinden om naar elkaar om te kijken in deze, voor iedereen, lastige tijd. Herbers: “Onze kantines zijn dicht, de geplande activiteiten gaan niet door of worden opgeschoven. De voorraad over datum laten gaan en straks weg moeten gooien, voelt niet goed. Helemaal niet als je weet dat je er iemand anders blij mee kunt maken. We beseffen heel goed dat de behoefte vele malen groter is dan wij nu bijdragen maar, alle beetjes helpen!”FC-Klazienaveen, welkom