UitgesteldDiner, een initiatief voor lokale horecaondernemers

Regio / Emmen – UitgesteldDiner, een (Corona) initiatief voor lokale horecaondernemers! Bestel een uitgesteld diner, en geniet later!

Steun de lokale horecaondernemers

In tijden van crisis staan we samen sterk: betaal nu, geniet later. Om zo goed mogelijk om te gaan met het Corona-virus, blijven wij allen zo veel mogelijk thuis en zijn restaurants en cafés gesloten. Dit is een enorme domper voor de horeca in de regio Emmen! De inkomsten zijn per direct met 100% gedaald. Een serieuze bedreiging voor de vele lokale ondernemers.

Bestel nu een Uitgesteld Diner en geniet later!

Kunt u zich voorstellen dat u uw gewenste tafeltje in uw favoriete restaurant straks niet meer zou kunnen reserveren? Nee? Maak dan gebruik van een uitgesteld diner. U steunt hiermee uw lokale en geliefde horeca ondernemer, gastheer of gastvrouw. Steek de gastronomie een hart onder de riem! Geef een voucher cadeau of hou hem heerlijk voor u zelf. Doneer hem aan onze hardwerkende hulpverleners of aan iemand die het gewoonweg verdient. Samen houden wij de horeca in stand, echter genieten doen we noodgedwongen later.

Hoe werkt het?

Waar zou u vandaag gaan borrelen, lunchen of dineren? Selecteer op www.uitgestelddiner.nl uw gewenste restaurant. Middels het keuzemenu kunt u uw gewenste tegoed selecteren. Als u uw gegevens heeft ingevuld en uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een mail met uw dinerbon en reserveringscode. Als de totale “Lockdown” achter de rug is en we weer over kunnen gaan tot de orde van de dag, verwelkomen wij u graag in een van de aangesloten etablissementen. Daar kunt u als vanouds genieten van de warme gastvrijheid en eerlijke producten.

Ondernemers

Ook u kunt als horecaondernemer uw bedrijf (vrijblijvend) aanmelden bij uitgestelddiner.nl. U kunt dat doen via de website uitgestelddiner.nl. Na de inschrijving van uw restaurant ontvangt u een bevestigingsmail, waarna wij uw restaurants binnen 24 uur plaatsen op de website.

 

uitgestelddiner.nl is een Initiatief van:

JW. Naaldenberg | by JW Concepts
V. Nizeyimana | SamenZwoegen B.V
B. Lutke | Eventree event & ticket solutions

error: De inhoud van deze website is beschermd !!