Coronavirus doet ook Museum Collectie Brands sluiten!

Nieuw-Dordrecht – Het is slechts enkele dagen geleden dat Museum Collectie Brands uitnodigingen verstuurde voor de opening van de tentoonstelling ‘Wat zou JIJ doen?’

Het allerlaatste nieuws over het Coronavirus maakt een drastische wijziging noodzakelijk. Het Museum Collectie Brands volgt het beleid van de Rijksoverheid hierin, wat betekent dat het museum tot en met 6 april zijn deuren sluit. Ook alle boekingen en bijeenkomsten tot en met 6 april zijn geannuleerd.

Voorproefje Emmen

Op woensdag 8 april, had het Museum Collectie Brands het pop-up museum in het centrum van Emmen feestelijk willen openen. Hier zou een klein voorproefje op de Wat zou JIJ doen? tentoonstelling te zien zijn. Ook deze opening gaat niet door.

Wanneer de tentoonstelling en het pop-up museum wel zouden kunnen openen, is vooralsnog niet bekend. Dit is geheel afhankelijk van de verdere ontwikkelingen omtrent de bestrijding van het Coronavirus. Indien nieuwe data bekend zijn, zullen we u opnieuw een uitnodiging doen toekomen.

medewerkers

Vanwege de sluiting van het museum, zijn er geen medewerkers aanwezig om de telefoon op te nemen. Indien u nog vragen heeft, kunt u dan ook het beste contact zoeken door te e-mailen naar:

info@collectie-brands.nl

Wij doen ons best om uw vragen z.s.m. te beantwoorden, maar wij kunnen gezien de situatie een snelle behandeling niet garanderen. Wij vragen om uw begrip hiervoor. Wij willen u naar onze website en sociale media kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) verwijzen voor verdere berichtgeving omtrent de maatregelen die Museum Collectie Brands treft om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!