Bestuur Kruidenveld blij met hulp EOP-Klazienaveen. Doorbraak wal verkort toegang bushalte!

Klazienaveen – Het bestuur van buurtvereniging Het Kruidenveld is blij met de hulp van het EOP-Klazienaveen. De vandaag gemaakte doorbraak van de hoge aarden wal verkort de toegang naar de bushalte aanzienlijk.

snellere verbinding

“Er is lang over gesproken door de betrokken partijen, maar de doorbraak van de hoge aarden wal bij buurthuis Het Kruidenveld is vandaag gerealiseerd. Hiermee is binnen korte tijd tijd een veel snellere mogelijkheid beschikbaar voor de inwoners van het Kruidenveld en de directe omgeving om de bushalte te bereiken”, aldus het bestuur van de buurtvereniging.kruidenveld_bushalte_wal-3

opknappen voetpad

Een ander deel van de afspraak die gemaakt is, dat de beschikbaar komende grond gebruikt gaat worden voor het egaliseren van het activiteitenveldje zodat er weer veilig activiteiten gehouden kunnen worden. Gelijktijdig gaan een groot aantal vrijwilligers het voetpad naast het buurtgebouw aanpakken. Het in slechte staat verkerende oude pad gaat eruit en wordt verbreed en verhoogd. Aanstaande zaterdag gaan de vrijwilligers aan de slag met het uitvoeren van de plannen.

De EOP-Klazienaveen zorgt er ook voor dat er stenen en geel zand geleverd worden. Mede dankzij de EOP en de vele vrijwilligers van de buurt- (vereniging) kan dit project gerealiseerd worden.kruidenveld_bushalte_wal-4kruidenveld_bushalte_wal-1

(Foto’s: klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!