Tim Remer (34) stopt met handbal

Regio/Zwartemeer – International Tim Remer (34) stopt aan het eind van het seizoen met handballen. Dit maakt handbalvereniging JD Techniek Hurry-Up bekend.

De 34-jarige linkerhoekspeler van JD Techniek Hurry-Up heeft na lang beraad besloten zijn handbalschoenen aan de wilgen te hangen. Tim Remer kwam (archieffoto klazienaveenlokaal.nl) in 2018 binnen als trainer/coach bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. Dit seizoen maakte hij, na een zware knieblessure, zijn comeback op het veld en knokte zich in de EK-selectie van het Nederlands team.

Voordat Remer terechtkwam bij JD Techniek Hurry-Up maakte hij jarenlang furore in de Duitse Bundesliga bij TuS N-Lübbecke. Remer is dit seizoen met JD Techniek Hurry-Up nog in de race voor de beker en de landstitel.