Is theater iets voor jou? Werken aan je ‘theaterskills’

Regio/Emmen – Een dag lang werken aan een korte voorstelling, monoloog of performance? Dat kan komende zaterdag 14 maart bij Loods13 theaterschool en productiehuis.

Deze zaterdag is bedoeld om iedereen de mogelijkheid te geven om te proeven aan het tussenjaar bij Loods13. In het tussenjaar werk je een jaar lang, drie dagen in de week, aan je ‘theaterskills’.

Theater tussenjaar

Tijdens het tussenjaar van Loods13 worden de leerlingen een jaar lang gecoacht in het maken van een performance, een voorstelling, een film en een stuk waar ze zelf in spelen. Tijdens het tussenjaar ontwikkel je je creativiteit, zelfstandigheid, je leert samenwerken, kritisch naar jezelf kijken en feedback geven op het werk van anderen. Ervaring in het theater is een pré, maar geen must. Het draait tijdens het theater tussenjaar vooral om je motivatie, discipline en zelfstandigheid. De nieuwe lichting van het tussenjaar start na de zomervakantie. Aanmelden kan nu al.

Tussen 17 en 27 jaar

Komende zaterdag 14 maart staan de theatermakers van Loods13 klaar om iedereen tussen de 17 – 27 jaar die een dag lang wil ervaren wat het betekent om theatermaker te zijn, te coachen bij het maken van een korte voorstelling.Meer weten? Check de website of stuur een mail naar info@loods13.nl.

Website: loods13.nl

Wat: Een dag theatermaken
Wanneer: Zaterdag 14 maart, 11:00 uur
Waar: Theater Loods13, Rensenpark