Beachveld Klazienaveen vanaf 1 april weer geopend

Klazienaveen – Vanaf 1 april is het Beachveld Klazienaveen weer geopend! Het prachtige terrein op Sportpark De Planeet ligt er dan weer helemaal tip-top bij, door de vrijwilligers in gereedheid gebracht voor het komende seizoen.

Als u gebruik wilt maken van het beachveld kunt u het reserveren. Stuur hiervoor een e-mail info@sportiefklazienaveen.nl of via een persoonlijk berichtje (PB) via onze Facebookpagina . Onze leden kunnen gratis gebruik maken van het Beachveld Klazienaveen.

Ook lid worden, bijdragen sponsor worden?

Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan een sportief en verenigd Klazienaveen? Voor slechts €25,00 per jaar bent u al donateur van Sportief Klazienaveen. Onder andere Lasin en MMD Lanting gingen u al voor!
Met dit bedrag trachten wij sportverenigingen te ondersteunen, te bemiddelen bij (conflict)situaties en mee te denken met gewenste ontwikkelingen binnen uw vereniging!

Website: http://www.sportiefklazienaveen.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/sportief.klazienaveen/
E-mail: info@sportiefklazienaveen.nl

Logo-Sportief-Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!