Opbrengsten zesde Monarch Rally naar “Stichting Kinderkamp Zuidoost Drenthe”

Klazienaveen – Ook dit jaar organiseert de Rotaryclub Emmen-Monarch de Monarch Rally, waarbij de start opnieuw in Klazienaveen plaatsvindt! Het betreft hier inmiddels de zesde editie van een rally, dat ieder jaar een goed doel steunt in de regio.

De zesde Monarch Rally, een rally waarbij plezier, ontspanning en genieten voorop staan! Om er samen een prachtige dag van te maken, maar natuurlijk ook om daarmee een goed doel te steunen.4e-Monarch-Rally_8013

“Stichting Kinderkamp Zuidoost Drenthe”

Dit jaar gaat de opbrengst van de Monarch Rally, het inschrijf- en sponsorgeld, naar “Stichting Kinderkamp Zuidoost Drenthe (SKZOD)”, die jaarlijks voor kwetsbare basisschoolkinderen in onze regio een zomerkamp/vakantieweek verzorgt.

Start Monarch Rally

De start van de zesde Monarch Rally vindt opnieuw plaats in het centrum van Klazienaveen bij Diner Café De Witte Olifant. Voorafgaand aan de start kan er hier genoten worden van een heerlijke koffie/thee met wat lekkers erbij. Vervolgens vindt om 10.00 uur de start van de deelnemende equipes plaats.

De route

De routecommissie heeft een prachtige route uitgestippeld die op 19 april om 10.00 uur na de koffie en krentenwegge bij Diner Café De Witte Olifant in Klazienaveen begint. Onderweg is er een lunch- en een thee-stop en aan het eind van de Rally een buffet bij ????. Die vraagtekens blijven natuurlijk tot het laatst staan, want de eindlocatie is het resultaat van de opdrachten tijdens de Rally.

Meer informatie/aanmelden als deelnemer of sponsor

U hoeft geen doorgewinterde rallyrijder te zijn en u hoeft ‘m ook niet met een oldtimer te rijden! Ieder type auto is goed, en met een bedrijfsauto maakt u meteen reclame. . . . 4e-Monarch-Rally_7993Ook de beginnende rallyrijder beleeft veel plezier aan onze rally. U ontdekt en beleeft mooie plekjes in ons mooie Drenthe of net daarbuiten en maakt kennis met bijzondere cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden.

De deelnamekosten zijn € 120 per equipe (auto met 2 personen) en dat is dan inclusief:
❖ Ontvangst met koffie en krentenwegge
❖ Rally-schild (collectors-item)
❖ Routeboek
❖ Lunch onderweg
❖ Buffet na afloop, misschien een prijs én . . . . .
❖ U steunt er een goed doel mee!!!
Wij stellen het enorm op prijs als u aan onze rally zou deelnemen, want mede daardoor kunnen wij een mooie bijdrage aan de SKZOD leveren.

Zie voor nadere informatie over de Rally en over de SKZOD bijgaande flyer en de websites http://skzod.nl en www.monarchrally.nl. Op laatstgenoemde site 6e kunt u zich aanmelden als deelnemer en als sponsor.

Wij hopen op zondag 19 april een groot aantal equipes te mogen begroeten bij onze 6e Monarch Rally!

Wacht niet te lang met inschrijven, er is dit jaar ruimte voor maximaal 80 deelnemende equipes!

Aanmelden kan hier: http://www.monarchrally.nl/aanmelden

error: De inhoud van deze website is beschermd !!