Theater-tussenjaar Loods13 brengt documentaires en performances tot leven

Regio – Theater-tussenjaar Loods13 laat zien wat het in huis heeft tijdens het theater-tussenjaar ‘Ik kan het maken’.

De leerlingen van Loods13 worden een jaar lang gecoacht in het maken van een performance, een voorstelling, een film en een stuk waar ze zelf in spelen.

documentaires leerlingen

De komende weken laat de lichting van dit jaar hun eerste werk zien, te beginnen bij de documentaires. Speciaal  hiervoor wordt de theaterzaal van Loods13 in het Rensenpark te Emmen op donderdag 5 maart omgebouwd tot een filmzaal, mét popcorn.

De theater-tussenjaar-leerlingen hebben in hun documentaires gekozen om intieme, kwetsbare verhalen te vertellen. Een kijkje in hun leven en de mensen om hen heen. De avond met documentaires begint donderdag 5 maart om 19.30 uur en duurt een uurtje.

performances

De week erop is het de beurt aan de performances. De voorstellingen, waarin ze zelf spelen,  zoeken ze daarin de grenzen op tussen theater en andere kunstvormen. De presentaties van de performances zijn op maandag 9 maart en beginnen om 19.30 uur.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!