Leeftijd Bob Oosterhuis geen beperking om te bridgen op hoog niveau!

Emmen/Regio – Afgelopen zaterdag werd ter ere van de onlangs 95 jaar geworden Emmer bridger Bob Oosterhuis, een kleine drive gespeeld.

95 Jaar, en nog steeds volop spelen bij de Emmer Bridge Vereniging, dat doet Bob Oosterhuis nog steeds met veel plezier. Twee weken gelden werd hij nog eerste in de hoogste poule samen met Jan Derks. De kleine drive was speciaal voor Bob opgezet terwijl hij van niets wist, een grote verrassing voor hem dus!

slechts één 95-jarige!

Bob Oosterhuis is ook voormalig Drents kampioen! De laatste keer was in 2016. Het niveau was, op de voor hem opgezette drive, behoorlijk hoog wat betreft het deelnemersveld. Bob was de eerste 95 jarige en er was er maar één van die leeftijd! Hij eindigde uiteindelijk op de zevende plek van de tien teams.

Diverse Drentse (voormalig) kampioenen onder andere Hans Boelen, Edwin Maes, Jaap Mulders, Caspar van den Bergh, Cees de Vries, Onno van Nes, Jan Derks, Ruud Kruijs, voormalig Nederlands kampioen Rieks Mulder namen deel aan de jubileumwedstrijd. Er waren ook enige Groningse kanjers in Emmen.

Voor de uitslagen klikt u op deze link:

https://www.nbbclubsites.nl/club/13007/uitslagen

Na afloop van toernooi brachten Loes en Lenny Jansen samen met Jan Derks nog een drietal liedjes ten gehore. Op de foto jubilaris Bob Oosterhuis geflankeerd door de zangeressen, de zussen Loes (uit Groningen) en Lenny Jansen uit Emmen. Wedstrijdleider Jan Derks, staand achter de jubilaris, fungeerde tevens als accordeonist.

(Foto: R. Keijzer)

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!