Tipgeld in zaak vermoorde Ralf Meinema verhoogd naar 100.000 euro

Regio/Klazienaveen – De ouders van de in 2017 vermoorde Ralf Meinema verhogen de beloning voor de gouden tip in de zaak tot 100.000 euro. Deze berichtgeving wordt door meerdere nieuwsdiensten bevestigd.

De 31-jarige Ralf Meinema werd in maart 2017 dood gevonden in de kofferbak van zijn auto. De wagen hing half in het Stieltjeskanaal vlak bij zijn woonplaats Klazienaveen. Ralf bleek met extreem geweld te zijn doodgeslagen.

De zaak is tot op heden nog steeds niet opgelost. Er werden twee verdachten opgepakt, maar werden wegens gebrek aan bewijs weer vrijgelaten, ze zijn nog wel steeds verdachten in de zaak.

100.000 euro tipgeld

Het Openbaar Ministerie had voor de gouden tip al een beloning uitgeloofd van 15.000 euro. Dit werd door de ouders al verhoogd tot 50.000 euro en daar doen ze nu nog eens 50.000 euro bij. Ze hopen dat dat mensen ertoe beweegt het stilzwijgen te doorbreken.

Politie en moeder

“Er waren meerdere mensen betrokken bij de moord en het vervoer van zijn lichaam”, zegt Meinema’s moeder in De Telegraaf. “Dat zegt de politie ook. Ze delen een geheim. Het wordt tijd dat ze dat nu ook met de politie of ons delen.”

error: De inhoud van deze website is beschermd !!