Bouw groepsaccommodatie De Berenshoeve nadert eindfase

Regio – De werkzaamheden aan groepsaccommodatie De Berenshoeve nadert zijn eindfase! Bouwbedrijf Wolken uit Zwartemeer is druk doende, want 1 april worden de eerste gasten verwacht.

Unieke groepsaccommodatie

De Berenshoeve bestaat straks uit een prachtig verbouwde authentieke Drentse Hoeve dat op 1 april 2020 haar deuren opent. Het is bedoeld voor verblijf van families, vriendengroepen, maar ook voor zakelijke contacten of bijvoorbeeld uw bedrijf. Maar u kunt bij De Berenshoeve ook terecht voor een B&B! De Berenshoeve bestaat uit twee gebouwen waarin zoveel mogelijk details van de oude Drentse Hoeve authentiek zijn. Berenshoeve_groepsaccommodatie (7)De twee gebouwen zijn  intern direct met elkaar verbonden.

Berenshoeve_groepsaccommodatie (3)Aan de achterzijde is er al een prachtige houten overkapping gebouwd met een fantastisch uitzicht over de nu nog natte landerijen, .Berenshoeve_groepsaccommodatie (4)Berenshoeve_groepsaccommodatie (2)

Wietze Wolken van Bouwbedrijf Wolken uit Zwartemeer hanteert samen met  leerling Nick de zaagmachine voor de laatste bewerking aan een aantal kozijnen.

Gebouw 1

Vijf familiekamers, een kamer geschikt voor mindervaliden en vijf tweepersoons kamers. Berenshoeve_groepsaccommodatie (8)Alle kamers zijn voorzien van privé sanitair. Berenshoeve_groepsaccommodatie (9)

Berenshoeve_groepsaccommodatie (16)Iedere kamer krijgt zijn eigen thema en kunstwerk! Het materiaal ligt al gereed voor de kunstenaars om het zo te gaan bewerken, zodat het bij het gekozen thema van de kamer past. Berenshoeve_groepsaccommodatie (13)Ook aan de kleuren van het interieur is al aandacht geschonken, maar welke wordt het nu? De bedden in de verblijven worden in eigen beheer gemaakt, een deel van het benodigde hout ligt hiervoor al gereed.Berenshoeve_groepsaccommodatie (14)

Gebouw 2

De verblijfsruimte bestaat uit een gezellige ruimte met oude elementen, waardoor er een heel ontspannen en een gezellige sfeer heerst. De ruimte bestaat straks uit een zit- en eetgedeelte. Berenshoeve_groepsaccommodatie (11)Hierin wordt ook nog de keuken met moderne inbouwapparatuur zoals een oven en een 8 pits inductiekookplaat en professionele vaatwasmachine gerealiseerd.Berenshoeve_groepsaccommodatie (1)

RS-Installatietechniek uit Hengelo is al bezig met de rozetten voor de aan- en afvoerkanalen. Over enkele weken worden de panelen voor het zonneboiler systeem geplaatst en aangesloten.Berenshoeve_groepsaccommodatie (6)

Meer informatie:

De Berenshoeve
Oude Wilhelmsweg 13
7814 VN  Emmen

Website: https://www.deberenshoeve.nl/
E-mail: info@deberenshoeve.nl
Tel: 06-15671067

error: De inhoud van deze website is beschermd !!