Open Dag bij jeugdcircus Carantelli

Klazienaveen – Het bekende jeugdcircus Carantelli in Klazienaveen heeft komende zaterdag een open dag voor belangstellenden.

Komende zaterdagmiddag 8 februari van 13.00 tot 15.00 uur is het weer zover. Het in 1972!!! opgerichte jeugdcircus voor kinderen in de leeftijdsgroep van 6 t/m 16 jaar houdt dan weer haar open dag. Komt u op deze middag ook langs met uw kinderen?

Hoe ziet een training er bij het jeugdcircus Carantelli uit?

Wist u dat onze trainingen vrij toegankelijk zijn? Kom kijken en laat uw kind ook rustig eens drie keer achtereen zonder verdere verplichtingen meedoen.

De kinderen worden op de trainingsavond om 18.15 uur bij onze loods in Klazienaveen verwacht. De kinderen kunnen zich hier dan omkleden en gereedmaken voor de training. De training begint om 18.30 uur. De training zelf neemt 1 uur in beslag en er is een kwartiertje pauze. We trainen iedere week een voor ander onderdeel, zodat de trainingen lekker afwisselend zijn. Zo tegen 20.00 uur kunnen de kinderen weer gehaald worden.

Het bekende Klazienaveense jeugdcircus Carantelli is ook te boeken voor optredens en/of workshops. Kijk voor meer informatie op https://carantelli.nl/ of op hun Facebookpagina.

Wat: Open Dag
Wanneer:  zaterdag 8 februari van 13.00 tot 15.00 uur
Waar:
Industriestraat 29
7891 GV Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!