Initiatiefnemers roeivereniging enthousiast over belangstelling!

Regio/Emmen – Initiatiefnemers van de nog op te richten roeivereniging (RV-Emmen) zijn enthousiast over de getoonde belangstelling tijdens de gisteravond in Hotel ten Cate gehouden informatieavond.

Jaap Hof schrijft: “Feike, Martin en ik hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de voorlichtingsavond als wij. We zijn erg blij met de hoge opkomst en zijn zo mogelijk nog hoopvoller dan voorheen om daadwerkelijk een roeivereniging op te zetten in Emmen. Mooi!”

Voor de volgende stappen is het essentieel dat de initiatiefgroep op korte termijn wordt uitgebreid. Inmiddels hebben zich al een aantal eerste vrijwilligers gemeld. Fantastisch nieuws!

Stappen

De eerste activiteiten die we gemeenschappelijk willen aanpakken is het volgende:
1. Verdere plannen uitwerken
2. Een mogelijkheid tot al-of niet tijdelijke (beveiligde) botenstalling verwerven

Bijvoorbeeld:

a. Zeecontainers, die op de locatie worden geplaatst, of
b. Toezegging tot gebruik van een leegstaande loods (b.v. ergens aan de Verlengde Hoogeveensevaart binnen de gemeente)
c. Tweedehands boten (inclusief riemen) verkrijgen
d. Roeivlotten (laten) bouwen
e. Overleg met relevante instanties voeren
f. Roei-instructie regelen

Beoogde locaties

RV_Emmen--322020

Dit is geen ‘one-man-band’ zoals iedereen wel zal begrijpen. Feike en Martin helpen daar waar mogelijk, maar zij hebben binnen de KNRB ook nog veel andere zaken op hun bord liggen, en bovendien wonen zij (te) ver van Emmen af.

Dit project voor ‘Zuidoost-Drenthe’ moet natuurlijk door ‘Zuidoost-Drenten’ worden gerealiseerd en/of door mensen die in de directe omgeving woonachtig zijn. Ik hoor erg graag van belangstellenden als je samen met mij de schouders eronder wilt zetten! Reageer maar via e-mail.

Hartelijke groet, Jaap Hof (kwartiermaker RV Emmen)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!