Stoppen met roken? Kom naar de gratis Pop-up Poli van VNN in Emmen!

Regio – Heb je al meerdere pogingen gedaan om te stoppen met roken? Maar lukt het je simpelweg niet? Je bent niet de enige!

Vaak is het moeilijk om zonder hulp te stoppen met roken. Misschien is onze gratis Pop-up Poli iets voor jou! Ervaar hoe het is om een maand niet te roken, onder deskundige begeleiding van VNN, samen met andere mensen die ook de sprong wagen. Ga jij de uitdaging aan?

Gemiddeld 7 stoppogingen

Wist je dat mensen gemiddeld 7 stoppogingen doen? Speciaal voor mensen die het moeilijk vinden om te stoppen met roken opent VNN in Emmen een speciale Pop-up Poli! In meerdere bijeenkomsten brengen wij jou een stapje dichterbij een rookvrij en dus fitter en leuker leven! Wil je zwanger worden, ben je zwanger of onderga je binnenkort een operatie? Dan is dat een extra reden om te stoppen met roken. Ook dan is de Pop-up Poli misschien iets voor jou. Het is nooit te laat!

Praktische tips, oplossingsgericht!

De groepsbijeenkomsten worden geleid door deskundigen van VNN. Je leert meer over wat verslaving eigenlijk is en hoe het werkt. Wist je bijvoorbeeld dat 24 uur na het stoppen met roken er al effecten optreden in je lichaam? Het is nooit te laat! Tevens leer je de momenten herkennen waarop je zin hebt in een sigaret en krijg je praktische tips -oplossingsgericht- wat je dan het beste kunt doen!

voeding en bewegen

Naast het stoppen met roken is er ook aandacht voor voeding en bewegen. Want, stoppen met roken begint bij een gezonde leefstijl. Informatie en advies over nicotinevervangers en eventuele medicatie komt ook aan bod. Houd ook hiervoor onze website in de gaten!

Deelname aan de Pop-up Poli is gratis. De bijeenkomsten vinden plaats in de avond. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via: https://www.vnn.nl/agenda/stoppen-met-roken-emmen

Wees er op tijd bij want de beschikbaarheid is beperkt. VNN is ingeschreven in het kwaliteitsregister Stoppen met Roken, een lijst met gekwalificeerde stoppen-met-roken begeleiders.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!