Inwoners Weiteveen krijgen nieuwe Dorpskrant

Regio/Weiteveen – Weiteveen heeft een nieuwe dorpskrant: Dorpskrant Weiteveen! Vanaf halverwege volgende week ploft de eerste editie van de Dorpskrant bij de dorpsbewoners op de deurmat.

Bovenstaand bericht werd gisteren bekend gemaakt op dorpskrant.com en weiteveen.info. Halverwege de komende week kunnen de inwoners van Weiteveen de eerste uitgave van de dorpskrant in hun brievenbus verwachten.

veel informatie

In een glossy uitvoering, en met uitgelichte verenigingen, dorpsgenoten aan het woord, een kennismaking met de wijkagent, een dorpsagenda en nog veel meer wetenswaardigheden over Weiteveen, inclusief leuke foto’s.

Poll

Vorig jaar werd op dorpskrant.com al aangekondigd dat er iets aan zat te komen. De dorpsbewoners konden middels een poll voor een naam van het blad stemmen. Eén van de meest naar voren komende namen via deze poll was ‘Dorpskrant Weiteveen’. De redactie achtte deze naam dan ook het meest passend voor de nieuwe dorpskrant.

verschijning een keer per drie maand

Vereniging Dorpsbelangen Weiteveen samen met de welzijnsgroep Sedna, zijn de initiatiefnemers van de nieuwe dorpskrant, die ieders er ook een vaste rubriek in ontvangen. De dorpskrant wordt één keer per drie maanden uitgebracht en met de samenstelling wordt er rekening gehouden met het komende seizoen. Met de komst van ‘Dorpskrant Weiteveen’ wordt er in het dorp voorzien in de behoefte om weer een papieren dorpsblad op de deurmat te ontvangen.

Redactie van Klazienaveenlokaal.nl wenst de redactie van ‘Dorpskrant Weiteveen’ veel succes, en de inwoners van Weiteveen veel lees- en kijkplezier met dit leuke initiatief.

(Bron: dorpskrant.com)