NL-Doet ook in de regio op 13 en 14 maart

Regio/Klazienaveen – Ook in de regio zijn er altijd veel vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken tijdens de NL-Doet dagen van het Oranje-fonds. Dit jaar zijn de NL-Doet dagen op 13 en 14 maart, doet u dit jaar ook mee?

Hieronder staan twee klussen in Klazienaveen vermeld waarvoor nog wat klussers/vrijwilligers worden gevraagd tijden de NL-Doet dagen. Alle hulp is welkom en dus kan iedereen zich hiervoor  aanmelden. En het is ook nog eens gezellig ook, dat samen klussen!

Buurtvereniging het Kruidenveld

Het opknappen van de biljartzaal, wij willen onze biljartzaal gezelliger maken door opnieuw te behangen en te verven, en misschien nog wat nieuw meubilair. Doel: de biljartzaal ook te kunnen gebruiken om eens gezellig met een klein groepje mensen te zitten en niet alleen voor het biljartgroepje zelf.

Waar:
Buurtgebouw het Kruidenveld
Akkerdistel 100
7891 DV Klazienaveen
Wanneer: Zaterdag 14 maart van 09:00 – 17:00
Contact:
G. Stuiver
e-mail: stuiver93@kpnplanet.nl
Tel. (0591) 318502

Fietscrossvereniging Rapid Wheels

Onderhoud van de baan bij fietscross vereniging Rapid Wheels in Klazienaveen. Tijdens de NL-Doet willen wij onderhoud plegen aan onze baan, parc-ferme en kantine. Klussen bestaan uit schilderen, tuinonderhoud zoals grasmaaien op en om de baan, snoeien van bossage op de heuvels van de baan, aanpassing van het parc-ferme en algeheel onderhoudswerk aan ons kantine gebouw.

Doel is om te voldoen aan onderstaande punten:
– Voldoen aan de nieuwe gestelde eisen van de KNWU
– Er voor zorgen dat de leden en overige rijders vanuit omliggende scholen en andere verenigingen veilig op onze baan een clinic kunnen volgen, wedstrijden kunnen rijden en kunnen trainen.
-Zorgen dat de baan er weer netjes bij ligt

Waar:
Leeuw 1
7891 TS Klazienaveen
Wanneer: Zaterdag 14 maart 08:00 – 15:00

Contact:
FCC Rapid Wheels
mevrouw D. Smit
e-mail: secretaris@rapidwheels.nl
Tel. (0591) 555722

Natuurlijk zijn er in de omliggende dorpen, zoals Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Oranjedorp, Erica en Zwartemeer ook enkele leuke projecten bij NL-Doet aangemeld.

Kijk voor meer informatie de locatie, project en dag/tijd op de website van NL-Doet en voer de postcode in. Doe mee, en meld u ook aan!