Achtste internationale Bulli-Treffen op Sportlandgoed Zwartemeer

Zwartemeer – Het is voor alweer de achtste keer dat het internationale Bulli-Treffen plaatsvindt op het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Van vrijdag 1 mei tot en met zondag 3 mei komen de leukste Bulli’s uit West-Europa tezamen, en staan met hun eigenaren op de camping van het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Bulli’s zijn over het algemeen oude Volkswagenbusjes waarvan er velen zijn omgebouwd tot een vrolijk ingerichte camper. In de begin jaren ’50 was dit heel bijzonder en tegenwoordig is het misschien wel een cult te noemen. Het is zelfs zo bijzonder geworden dat er in de afgelopen decennia diverse Bulli-Clubs zijn ontstaan. Deze clubs ontmoeten elkaar regelmatig tijdens het zogeheten ‘Bulli-Treffen’.

Eén keer per jaar treffen de eigenaren van de Bulli’s elkaar op het Sportlandgoed in Zwartemeer. Het evenement wordt normaal gesproken door zo’n 170 Bulli-teams bezocht, afkomstig uit onder andere Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Sommige Bulli-teams rijden met hun nostalgische oude Volkswagen vele honderden kilometers met een gangetje van maximaal zo’n 80 à 90 km per uur naar Zwartemeer.

Kom langs en verbaas u

Ook eens van dichtbij meemaken? Bezoek dan ook eens het alweer 8e Internationale Bulli-treffen op het Sportlandgoed in Zwartemeer! Iedereen is welkom, het is leuk voor de kids, en de toegang is gratis.

Wat: Bulli-Treffen 2020
Wanneer: vrijdag 1 mei tot en met zondag 3 mei!

Waar:
overzicht_sportlandgoed-IMG_7728
Sportlandgoed Zwartemeer
Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer
Tel: 0591-314654

Website: https://www.sportlandgoed.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/sportlandgoed.nl/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!