Sportprijzen Klazienaveen 2019 in bomvolle kantine FC Klazienaveen uitgereikt

Klazienaveen – Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Sportief Klazienaveen zijn in een bomvolle kantine van de FC Klazienaveen afgelopen woensdagavond de sportprijzen Klazienaveen 2019 uitgereikt.

Winnaars van de sportprijzen Klazienaveen zijn: Gymnastiekvereniging Klazienaveen, Zwemclub Polaris, Judith Ambergen en Iris Hoogenberg. Ook een totaal verraste Jacob Vos van Judo School Vos, mocht een bijzondere waarderingsprijs uit handen van Klazienaveen Promotion (Bertus Niezing) in ontvangst nemen.Jacob-Vos-MSL_4230web

Oeuvre Sportprijs 2019

Gymnastiekvereniging Klazienaveen ontving de Oeuvre Sportprijs 2019 van Klazienaveen. De jubilerende Gymnastiekvereniging vierde in 2019 op indrukwekkende wijze haar 100-jarig bestaan. De vereniging heeft volgens de jury in haar 100-jarig bestaan glans gegeven aan de rijke sporthistorie van Klazienaveen.gymverenigigng-MSL_4292webpg

Sportwaarderingsprijs 2019

De Sportwaarderingsprijs 2019 ging naar Zwemclub Polaris. Het wedstrijdteam werd in 2019 met grote overmacht kampioen in de 1e Klasse Noord Nederland en met dit resultaat promoveerde Zwemclub Polaris naar de landelijke C-Klasse.voorzitter-zwemmen-MSL_4282webzwemclub-Polaris-MSL_4334web

Jeugdsportwaarderingsprijs

Turnsters van Turnpunt Drenthe worden op opgeleid om deel te kunnen nemen aan regionale en nationale wedstrijden. In de turnhal aan de Koriander in Klazienaveen wordt daarvoor keihard getraind onder leiding van gekwalificeerde trainers en professionele inzichten.

De Jeugdsportwaarderingsprijs gaat naar het topturnduo Iris Hoogenberg en Judith Ambergen van Turnpunt Drenthe vanwege hun podiumplaatsen tijdens de Drentse kampioenschappen in Heerenveen.turnen-MSL_4239web
Tijdens de Drentse kampioenschappen 2019 in Heerenveen maakte Iris Hoogenberg uit Klazienaveen indruk door als tweede te eindigen in de categorie Pupil 2-N2, en Judith Ambergen uit Klazienaveen maakte een bijzondere indruk door in deze categorie als eerste te eindigen. Een turnduo met fantastische resultaten dat de jury graag wil belonen met de toekenning van de Jeugdsportwaarderingsprijs 2019 Klazienaveen.turnduo-MSL_4267web

Henk Kuhl aan de interviewtafel met Dick Lukkien

Na de bekendmaking van de Klazienaveense sportprijzen werd FC Emmen trainer Dick Lukkien geïnterviewd door oud RTV Drenthe verslaggever Henk Kuhl.Dick-Lukkien-MSL_4349web Inkopper van Kuhl:  Waarom de uitwedstrijden tot dusver steeds verloren worden door Emmen. De antwoorden van Lukkien op deze vraag van Kuhl en alle andere, weergeeft een goed beeld van het werk van Lukkien als trainer bij de FC Emmen, een persoon die aangeeft nog steeds een gewone ‘Veendammer’ te zijn.

thom-en-sendi-wessel-MSL_4321webDe muzikale begeleiding tijdens deze avond werd verzorgd door het saxofoonduo Thom en Sendi Wessel.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!