Fotogroep Weiteveen exposeert in Klazienaveen

Weiteveen/Klazienaveen – De Fotogroep Weiteveen exposeert vanaf woensdag 22 januari in het Welzijn-en Gezondheidscentrum aan het van Echtenskanaal in Klazienaveen.

De foto-expositie is vanaf 22 januari 14.00 uur in de centrale hal van het Welzijn-en Gezondheidscentrum aan het van Echtenskanaal NZ 161, 7891 AJ in Klazienaveen te bewonderen. De Fotogroep Weiteveen geeft met de geëxposeerde foto’s een beeld weer over het dorp Weiteveen in al haar facetten.

Alle dorpen exposeren

De intentie van het Welzijn-en Gezondheidscentrum is dat alle dorpen in het deelgebied De Blokken regelmatig in de toekomst gaan exposeren in de centrale hal van de locatie.

Welzijn-en Gezondheidscentrum

Het Welzijn-en Gezondheidscentrum is bedoeld voor de inwoners van het deelgebied De Blokken: Klazienaveen, Nieuw-Schoonebeek. Weiteveen, Barger-Oosterveen, Zwartemeer, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht en Oranjedorp. Hier kunnen de bewoners terecht voor hun vragen op gebied van wonen, werk/inkomen, welzijn en zorg.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!