Trainers selectieteams FC Klazienaveen krijgen contractverlengingen

Klazienaveen – Voetbalnieuws: Contractverlengingen voor de trainers van de selectieteams van de FC Klazienaveen was geen moeilijk besluit zegt Dennis Lubben van technische zaken.

Patrick Beek (hoofdtrainer) en Rob Brookman (assistent-trainer) hebben hun contract bij de FC Klazienaveen verlengd. Patrick Beek, de 44-jarige trainer uit Zuidlaren, was eerder werkzaam bij onder meer de jeugd van SC Heerenveen, vv Gasselternijveen, Veendam 1894 en Glimmen. Beek werd in 2019 aangesteld als hoofdtrainer bij FC Klazienaveen en tekent nu bij voor, in ieder geval, twee extra seizoenen.

Ook de 37-jarige Assistent-Trainer Rob Brookman uit Barger-Oosterveld tekent bij voor één seizoen. Hij is sinds 2018 werkzaam bij de Klazienaveense voetbalclub.

Zowel het bestuur alsook de technische commissie zijn zeer content met het aanblijven van de beide trainers Beek en Brookman, en kijken tevreden uit naar een nog langere samenwerking.
Dennis Lubben: “We hebben binnen de club behoefte aan rust en continuïteit om op een ‘ontspannen’ manier toe te werken naar een hoger niveau. De werkwijze van Patrick en Rob past prima bij onze behoeftes waardoor de keuze voor verlenging geen moeilijke was”.

FC Klazienaveen hervat de competitie zaterdag 25 januari thuis tegen Hollandscheveld.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!