Inschrijving “Kunst in Klazienaveen” nog t/m 23 februari

Klazienaveen – Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 wordt voor de eerste keer het evenement “Kunst in Klazienaveen” georganiseerd. De inschrijving voor het evenement, georganiseerd door schilderes Astrid Schuitema, is nog open tot en met 23 februari.

creatief-hobby-uitlaatklep

Mensen zijn om verschillende redenen creatief bezig, vaak is het een uitlaatklep, een hobby. Veel van deze mensen hebben echt het talent wat tot dusver nog niet ontdekt werd. Kunstwerken worden vaak binnenshuis gemaakt en krijgen nooit het daglicht te zien. Er zijn veel mensen die creatief bezig zijn, maar er zijn ook mensen die het leuk vinden om de creativiteit van anderen te bewonderen. Met “Kunst in Klazienaveen” worden beide doelgroepen met elkaar in contact gebracht.

Zowel voor amateur als professional

Organisator Astrid Schuitema zegt: “Het evenement is bedoeld om kunstenaars uit de regio, zowel professioneel als amateurs, zichtbaar te maken. Bij kunst moet men echter niet alleen denken aan schilderen, je kunt namelijk op heel veel vlakken creatief bezig zijn.”

“Te denken valt hierbij onder andere aan tekenen, keramiek, sieraden maken, bloemschikken, boetseren en fotografie. Voor kunstenaars is het een kans om hun werk tentoon te stellen. Voor kunstliefhebbers is het evenement daarnaast een kans om geïnspireerd te raken, of om zelf creatief bezig te gaan.  Maar ook bestaat de mogelijkheid om net dat ene mooie kunstwerk te kopen of zich aan te gaan melden bij een cursus of workshop”, aldus een enthousiaste Schuitema.

Ook aanmelden?

Ben jij creatief bezig en wil je dat aan andere mensen laten zien? Meld je dan voor 23 februari 2020 ook aan! Dit kan via het contactformulier op de website van Astrid.

De locatie van dit unieke evenement is Wijk- en dienstencentrum De Noorderbreedte. Hier wordt op 17 januari 2020 van 19.00 – 20.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op: http://www.astridschuitema.nl/Evenement-Kunst-in-Klazienaveen/

Wat: Kunst-in-Klazienaveen
Wanneer: 13 en 14 juni 2020, informatie bijeenkomst 17 januari
Waar: Wijk- en dienstencentrum De Noorderbreedte

error: De inhoud van deze website is beschermd !!