DJ Ron Buurman komt op 7e editie ‘Back to the Music’

Klazienaveen – Zaterdag 28 maart 2020 is het weer DISCO-tijd in Klazienaveen. Deze alweer 7e editie van Back to the Music krijgt een extra allure met de komst van de bekende DJ Ron Buurman!

De organisatie van Back to the Music heeft er dit jaar voor gekozen om DJ Ron Buurman in te huren. Een ervaren allround DJ bekend van kleine en grote feesten en festivals in Nederland. Creatief in de mix en het microfoon gebruik. Als gastoptreden komen de zussen Melissa en Yonina, oftewel Sister Sister, het feest compleet maken. DJ Ron zal muziek uit verschillende decennia’s laten horen, dus voor elk wat wils. Na horen zeggen is het altijd groot feest in de tent met DJ Ron Buurman, daar gaan we voor!

Naomi-Waalkens-2019
Foto: Naomi-Waalkens-2019
Martijn-Huigen-2019
Foto: Martijn-Huigen-2019

Net als voorgaande jaren zal er weer een spectaculaire lichtshow met veel spektakel te zien zijn in de mega witte tent. En zeker niet te vergeten uiteraard de welbekende 3 mega verlichte dansvloeren, waar de voetjes weer van de vloer kunnen.

Vernieuwde marktplein biedt meer mogelijkheden
Mascha-van-Lynden 2019
Foto: Mascha-van-Lynden 2019

BttM zal het eerste feest zijn op het geheel vernieuwde marktplein waar de voorzieningen aanzienlijk zijn verbeterd. Dat komt uiteraard weer ten goede voor alle feestvierders. Het plein is tevens groter geworden qua oppervlakte en hiermee ziet de organisatie een kans om groter uit te pakken dan voorgaande jaren d.m.v. een extra tent waar men zich ‘terug’ kan trekken uit het feestgedruis. Waar men even kan zitten of met elkaar kan babbelen. Gezelligheid en sfeer staan voorop! Ook zullen er dubbel zoveel toiletten aanwezig zijn, de ruimte op het marktplein laat het nu beter toe. Daar zijn we als organisatie ontzettend blij mee.

Reünie

Voorgaande 6 jaren sprak men van één grote reünie met heel veel gezelligheid! We hopen er samen met jullie, wederom een gezellig (reünie) feest van te maken. Ook voor 2020 hoopt de organisatie weer op zo`n 2000 bezoekers. “We hebben feedback gehad waar we zeker iets mee gaan doen. We proberen het iedereen naar de zin te maken, het feestgevoel creëren we uiteindelijk samen. Daarom zal het BttM team weer met veel enthousiasme aan de 7e Back to the Music beginnen. Iedereen die een steentje bijdraagt heeft er al zin in.”

Kaartverkoop

De kaartverkoop is in november vorig jaar van start gegaan. Kaarten kan men online bestellen op de site van Backttmusic.nl of bij de voorverkoopadressen: Tamoil, Cigo Kroon en Plus Fischer, allen in Klazienaveen.
De komende weken zullen er ook deel-, like- en win acties komen! Houdt hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

(Foto’s: Back to the Music 2019)