Tweede editie Fable & Fantasy 13 en 14 juni

Klazienaveen/Emmen – Er is een editie twee op komst van het festival Fable & Fantasy in het Rensenpark te Emmen in juni dit jaar.

Deze tweede editie van festival Fable & Fantasy zal op 13 & 14 juni aanstaande plaatsvinden in het Rensenpark te Emmen. Afgelopen jaar was dit het eerste festival dat entree vroeg op deze locatie, en dat was voor veel mensen uit de omgeving even wennen. Toch kijkt de organisatie van festival Fable & Fantasy tevreden terug op de eerste editie. Veel gasten uit Nederland, België en Duitsland hebben het festival bezocht en kunnen terugkijken op een heerlijk weekend.

Fable & Fantasy

Wat is Fable & Fantasy eigenlijk voor een soort festival? Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal en niets moet.fableandfantasy-213-(002)

Het Rensenpark wordt hiervoor omgetoverd tot een fantasiewereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug naar de middeleeuwen kunt gaan, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de Steampunk. Er is voor eenieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom!

tweedaags festival

Tijdens het tweedaagse festival zijn er verschillende fantasy kraampjes te vinden op onze Fair. Van middeleeuwse kleding tot gothic kleding, van mooie hoeden en tassen tot eigengemaakte sieraden. Van schapenvachten tot boardgames, maar ook heerlijke mede wijn.fableandfantasy-313-(002)

Naast de fair die beide dagen wordt gehouden, is er nog veel meer te beleven. Verschillende bands en muzikanten zijn te beluisteren op de verschillende podia. Denk hierbij aan Western folk, Ierse volksmuziek, Folk, Harpmuziek en het prachtige geluid van doedelzakken. Daarnaast zijn er ook diverse verhalenvertellers aanwezig die gasten van jong tot oud mee nemen op reis tijdens de spannende, vrolijke of avontuurlijke verhalen die ze vertellen.

workshops

Ook zijn er diverse workshops waaraan een ieder kan deelnemen. Heb je niet veel zin in te veel activiteit, kies dan een plekje op de picknickplaats, geniet van het lekkere eten en drinken en alles wat om je heen te zien en te horen is. Het programma voor 2020 is nog volop in ontwikkeling en er worden wekelijks nieuwe activiteiten en standhouders aangekondigd!

Wil je op de hoogte blijven, volg Fable & Fantasy dan via Facebook en Instagram, of houd de site www.fableandfantasy.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Toegangsbewijzen

Koop je via de site een kaartje? Dan kan je t/m 30 januari profiteren van de Earlybird voorverkoopactie, waarbij de korting op kan lopen tot €11,00 per kaartje. Daarnaast hebben kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.