Gezondheidscafés in Klazienaveen en Emmen

Klazienaveen/Emmen – Altijd wordt er door veel mensen aan hun gezondheid gewerkt waarbij enige ondersteuning nodig kan zijn. Er zijn daarom binnenkort weer Gezondheidscafé’s in Klazienaveen en Emmen.

Het Gezondheidscafé, dat verzorgd wordt door Icare, heeft regelmatig thema avonden over gezondheid. Het thema ditmaal: botten en spieren: Het omgaan met lichamelijke klachten.

We vinden het allemaal eigenlijk heel gewoon: we kunnen bewegen, lopen, fietsen, schrijven…. Maar als dat nu niet meer zo soepel gaat dat je gewend was? Hoe daarmee om te gaan en kun je eraan doen?

Bijeenkomst Klazienaveen

Het Gezondheidscafé in Klazienaveen wordt op 4 februari 2020 in het Medisch Centrum de Blokken aan het Van Echtenskanaal N.Z. 161 gehouden. De inloop is vanaf 19.00 uur en het begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Bijeenkomst Emmen

In Emmen wordt er over dit onderwerp ook een avond op 11 februari georganiseerd bij Sigrid’s Garden gelegen aan de Weerdingerstraat 252 C. Ook hier is de inloop vanaf 19.00 uur en het begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.