Zevende Dweilfestival Toeters & Bell’n in Zwartemeer

Zwartemeer – Voor de eerste keer sinds 6 jaar terug wordt het Carnavaleske Dweilfestival Toeters & Bell’n opnieuw georganiseerd bij zalencentrum Zwartemeer.

Na een stop van 6 jaar worden de handschoenen weer opgepakt voor het zevende Dweilfestival Toeters & Bell’n. Een goede poging om het verdwenen mini dweilfestival weer een nieuw leven in te blazen.

showelement en muziek

Voor dit kleinschalige, maar in een kort verleden o zo gezellige festival, zijn intussen een drietal dweilorkesten bereid gevonden om zich te presenteren. Allemaal mogen ze tweemaal 15 minuten lang hun presentatie en muzikale kunnen presenteren. Deze tijd moet goed besteed worden om de deskundige jury te overtuigen. Het gaat dus niet alleen om het muzikale gedeelte, maar de jury kijkt ook naar het showelement, de humor en de betrokkenheid met het publiek.

Onderstaande dweilorkesten zijn te zien en te beluisteren:

Dweilorkest Dinges
Dweilorkest de Brugboasers
Dweilorkest de Haarschutters

Een fantastische Drive-In zal de tussentijdse vrolijke deuntjes verzorgen.

Om dit evenement nog meer flair te geven, worden de carnavalsverenigingen uit de gemeente Emmen uitgenodigd om dit Dweilfestival Toeters & Bell’n bij te wonen. De entree is voor iedereen  is gratis!

Wat: Dweilfestival Toeters & Bell’n
Wanneer: zondag 26 januari
Waar:
Zalencentrum Zwartemeer
Eemslandweg 72
Zwartemeer

error: De inhoud van deze website is beschermd !!