Hippisch Spektakel Emmen nieuw in Erica met o.a. Brit Dekker

Erica – Komende zondag 12 januari wordt ‘Hippisch Spektakel Emmen’ in Erica georganiseerd. o.a. Brit Dekker, Esra de Ruiter en het Drents Vierspan verlenen hun medewerking aan het evenement.

Aanstaande zondag 12 januari organiseren de twee dames Nadia Lagerwaard en Renate Velzing van Hippisch Centrum Emmen de allereerste editie van Hippisch Spektakel Emmen.

Top van Nederland

Het Hippisch Spektakel is een paardenevenement met show en spektakel waar de top van Nederland in verschillende disciplines een show komt geven.
Zo komen o.a. Olympisch dressuur ruiter Diederik van Silfhout, tv-persoonlijkheid Britt Dekker, Esra de Ruiter, The Future Guys, Annemarie van der Toorn en Het Drents Vierspan naar Erica.
Verder is er een springclinic van Renate Beuving, voltige (turnen op een paard), Working Equitation, komt het Z-Friezen team een kur rijden en is er een interactieve clinic over het maken van een kur op muziek door Paulien Alberts.

Al met al een geweldige dag voor jong en oud! Oók als je niet paardrijdt. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Kijk hiervoor op: www.hce-emmen.nl.

Wat: Hippisch Spektakel Emmen
Wanneer: zondag 12 januari
Waar:
Hippisch Centrum Emmen
Ericasestraat 109
7887GD Erica
Tel: 0591-301352
email: info@hce-emmen.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!