Een heerlijk avondje met ‘Drenthe Plat’ in het Atlas Theater

Regio – Het succesvolle Drenthe Plat komt naar het Atlas Theater op zaterdag 1 februari aanstaande. Dat wordt een heerlijke avond Drentse humor op z`n best.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Drenthe Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Noord- Nederlandse podia.

avondvullend programma

Met een avondvullend programma houdt Drenthe Plat de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de Drentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstellingen van Drenthe Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekend: heerlijk lachen de hele avond lang.

En of het nou Mans Oet Drenthe is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun “kerels” hebben: de Drentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s.

Muzikaal

Ook op muzikaal gebied staan de leden van Drenthe Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten tot in de perfectie. De heerlijke liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleidt. Daarom, wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, is bij Drenthe Plat aan het goede adres.

voorverkoop kaarten

De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn vanaf heden in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De belangstelling is altijd groot, wacht dus niet te lang met de aankoop van toegangskaartjes. Kijk voor meer informatie op: www.drentheplat.com

Wat: Drenthe Plat
Wanneer: zaterdag 1 februari
Waar:
Atlas Theater
Raadhuisplein 100
Emmen
Tel. (0591) 85 08 56

error: De inhoud van deze website is beschermd !!