Loopteam inloophuis Sigrid’s Garden samengesteld voor ‘Samenloop voor Hoop’

Regio/Emmen – Het inloophuis Sigrid’s Garden heeft voor de Samenloop voor Hoop op 20 en 21 juni 2020 aanstaande in het Rensenpark in Emmen een loopteam weten samen te stellen: ‘Team Sigrid’s Garden’.

Inloophuis Sigrid’s Garden is een inloophuis waar mensen met kanker en hun naasten hun verhaal kwijt kunnen. Er worden velerlei activiteiten gehouden en daaronder zijn er ook regelmatig te volgen lezingen. Iedere dinsdag en vrijdag houdt een psycholoog van het Behouden Huys zitting in het inloophuis Sigrid’s Garden. Niet alleen voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn, of haar naasten.

Tijdens de Samenloop voor Hoop op 20 en 21 juni in het Rensenpark zijn de vrijwilligers van het inloophuis met een kraam aanwezig. Hier worden diverse zelfgemaakte spullen verkocht en daarnaast wordt er een verloting gehouden.

Goed doel

De opbrengsten van onze acties komen ten gunste van een goed doel: Het Koningin Wilhelmina Fonds! (KWF)

Niet alleen het inschrijfgeld van het loopteam komt ten gunste aan het KWF, maar ook de ingezamelde financiën dat door alle andere door ons opgezette acties wordt opgehaald komen ten gunste van het KWF.

Meerdere acties

De eerste actie staat voor 25 januari op de agenda: een 2e hands kledingverkoop in inloophuis Sigrid’s Garden, van 11.00 – 16.00 uur. De opbrengst hiervan gaat naar de Samenloop voor Hoop.

Mocht u nog schone en bruikbare kleding hebben liggen, dan kunt u dit inleveren bij ons inloophuis aan de Weerdingerstraat 252c te Emmen. En natuurlijk bent u van harte welkom bij de verkoop zelf.

Bingo in Hotel ten Cate

Op vrijdagavond 6 maart is er in Hotel ten Cate in Emmen een grandioze bingo met heel veel mooie prijzen. Voor meer informatie en entree bewijzen kunt u via telefoonnummer 06-41924207 contact opnemen met Yvonne Santen.

Benefietconcert in Fletcher Hotel

Vervolgens is er op vrijdagavond 3 april 2020 een benefietconcert in het Fletcher Hotel (voorheen de Zuidoosthal) in Emmen. Hier hebben al diverse regionale artiesten hun medewerking aan toegezegd. De toegangskaarten voor dit concert zijn te koop via de website van Eventree.nl.

Kinderbingo

De datum en locatie van een nog te houden kinderbingo wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Meer informatie:

Voor meer informatie en hoe u zich eventueel kunt aanmelden voor ons loopteam neemt u een kijkje op onze Facebookpagina: Team Sigrid’s Garden SlvH Emmen 2020.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!