Belangrijke informatie Carnavalsoptocht 2020 De Veentrappers

Zwartemeer – Na nog maar net de jaarwisseling achter de rug te hebben, gaan we gelijk alweer iets verder het jaar in: De carnavalsoptochten!

De gezamenlijke carnavalsverenigingen en de gemeente Emmen  vinden het belangrijk dat de carnavalsoptochten veilig en goed verlopen. Daarom heeft C.V. De Veentrappers op hun website alle informatie rondom de organisatie van de carnavalsoptochten te vinden. Ook kun je je hier opgeven als je mee wilt doen aan de optocht van C.V. De Veentrappers.

De optocht van C.V. De Veentrappers vindt plaats op zaterdag 22 februari 2020. De start van de optocht is om 13.30 uur en het opstellen van de deelnemende wagen kan vanaf 10.30 uur. Het is verplicht om je van tevoren aanmelden voor deelname, anders kun en mag je niet meedoen!
Zowel loopgroepen, praalwagens als individuele deelnemers dienen zich dus van tevoren in te schrijven! Het aanmelden is gratis en alle deelnemers krijgen een startnummer. Let op: Met alleen het aanmelden wil niet zeggen dat je automatisch meedoet!!

inschrijven t/m 15 januari 2020

Inschrijven voor de optocht kan van 1-12-2019 t/m 15-1-2020 via het formulier. Vul dit correct in, bij onjuist invullen kan er besloten worden dat er geen startnummer wordt verleend.

afhalen startnummer

Het startnummer moet afgehaald worden in Café De Nachdwacht op 20 februari vanaf 19.00 uur. Let erop dat het formulier goed wordt ingevuld, graag volledige naam voor contactpersoon invullen, met alleen een voornaam kunnen we de aanmelding niet aannemen. Voor praalwagens ook de bouwlocatie invullen in verband met een vooraf keuring.

Praalwagens

Voor praalwagens gelden aanvullende regels, indien je hieraan niet voldoet wordt je uitgesloten van deelname aan de optocht. Hierop wordt streng gecontroleerd! Klik hier voor het reglement geldend voor 2020.

CV-Veentrappers-2019_MSL0074

error: De inhoud van deze website is beschermd !!