8e Midwinterhoornwandeltocht op zondag 29 december

Schoonebeek – Op zondag 29 december vindt voor alweer de 8e keer de Midwinterhoornwandeltocht plaats in Schoonbeek en omgeving.

De wandeltocht, georganiseerd door ‘Boortorenwandeltocht Schoonebeek’ gebruikt als startpunt de kantine van de Petanque Club Schoonebeek. Er kan op deze zondag 29 december tussen tussen 16.30 uur en 17.30 uur gestart worden. Onderweg zijn ook de mystieke tonen van de Midwinterhoorngroep Sconbecker Blaosers te horen.

Er zijn twee afstanden: de 6 of 10 km. Alle deelnemers krijgen onderweg glühwein of chocolademelk aangeboden bij een steunpost.  Na afloop kan gekozen worden voor een kop snert of een broodje knakworst. Het belooft opnieuw een wandeling te worden die u niet mag missen!

Wat: 8e Midwinterhoornwandeltocht
Wanneer: zondag 29 december, starten tussen 16.30 – 17.30 uur;
eindtijd 20.30 uur.
Waar:
Startpunt kantine Petanque Club
De Kampen 20
7761CK Schoonebeek

Opgeven voor deelname aan de wandeltocht kan bij het startpunt. Deelnamekosten zijn €3,50 p.p.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!