Deel opbrengst kerstmarkt voor Voedselbank Zwartemeer

Zwartemeer – De voedselbank van Zwartemeer kan zich verheugen op een deel van de opbrengst van de verkoop van de hete Chili con Carne dat door een aantal vrijwilligers boven een vuur bereid werd.

Zondag 22 december, de aanvang van de kerstmarkt was al om 11.00 uur. Erg druk was het op dat tijdstip nog niet. Er waren toch al redelijk veel standhouders aanwezig om hun spulletjes aan de man of vrouw te brengen.

Kerstmarkt-Zwartemeer_2019-(4)web
Ook kunstschilderes Vrouwkje Rink Doek, -rechts op de foto-, was er met leuke schilderijen en had daarnaast haar atelier opengesteld. Veel van haar werken gaan intussen ook al naar het buitenland.
Kerstmarkt-Zwartemeer_2019-(29)web
De opbrengst van €200 van verkoop van de Chili con Carne is bestemd voor de voedselbank Zwartemeer.

De warme hapjes en -koude- drankjes ontbraken niet, evenals de bekende kerstartikelen. Kerstmarkt-Zwartemeer_2019-(27)webKerstmarkt-Zwartemeer_2019-(25)webHelaas kon er wegens ziekte van de dirigente kerstmarkt Zwartemeer het  geplande middagoptreden van het kinderkoor Yaëla geen doorgang plaatsvinden. Bijzonder jammer voor de kinderen. Kerstmarkt-Zwartemeer_2019-(20)webDe verkoop van vloerbrood en koeken liep vanaf de opening gelijk al uitstekend. Hiervan ging de opbrengst naar de Werkgroep Centrumactiviteiten. Kerstmarkt-Zwartemeer_2019-(24)webOp deze stand kon ook nog een folder ingevuld worden voor een kans op een kerstpakket aangeboden door Spar Supermarkt Zwartemeer.Kerstmarkt-Zwartemeer_2019-(26)web