Werkgroep ‘Samen Dementievriendelijk Klazienaveen’ informeert Jumbo klanten

Klazienaveen – De Werkgroep ‘Samen Dementievriendelijk Klazienaveen’ was donderdagochtend 12 december te gast in de Jumbo supermarkt Klazienaveen.

Ruim 70 geïnteresseerden werden op deze ochtend aangesproken en bevraagd over hun kennis en ervaringen van en met het herkennen van ‘dementie’. De werkgroep wil de mensen vooral bewuster laten worden over hoe dementie te herkennen is, maar ook om en hoe er mee om te gaan is.

Samen-Dementievriendelijk-Klazienaveen-3web
Het informatiemateriaal op de tijdelijk ingerichte stand was speciaal gericht op het onderwerp dementie.

Ook was er ruimschoots de gelegenheid om met de aanwezige werkgroep leden in gesprek te gaan. Ruim 70 Jumbo-klanten maakten hiervan  gebruik. Als dank voor de getoonde belangstelling ontvingen de Jumbo klanten een leuke, toepasselijke gadget aangeboden.

Als u de werkgroep ‘Samen Dementievriendelijk Klazienaveen’ volgen wil, kan dat ook via hun Facebookpagina Klazienaveen-Samen-Dementievriendelijk . Hier wordt regelmatig relevante informatie geplaatst.

De werkgroep wil de Jumbo supermarkt Klazienaveen hartelijk dankzeggen voor hun medewerking.

Website: https://samendementievriendelijk.nl/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!