Politie is op zoek naar getuigen opzettelijke aanrijding Klazienaveen

Klazienaveen – De politie van Zuidoost Drenthe is op zoek naar een zwarte of donkerblauwe stationwagen met een kenteken  dat begint met 72- en twee inzittenden. De wagen wordt gezocht ivm. het doorrijden na een opzettelijke aanrijding in Klazienaveen.

Oproep Politie Zuidoost Drenthe

Vandaag, op zaterdag 7 december 2019 tussen 13.55 en 14.10 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden aan de Langestraat in Klazienaveen, op de parkeerplaatsen tussen de Lidl en de Aldi.

Het slachtoffer liep mijn zijn vrienden, een groepje van 5 personen langs de Lidl naar de achterzijde. Ze liepen op het gedeelte waar voertuigen in beide richtingen over de parkeerplaats rijden. Vervolgens reed er een zwarte, of donkerblauwe stationwagen achter de groep.

Hij toeterde naar de groep, waarschijnlijk omdat de jongens niet aan de kant gingen. Hierop hoorden getuigen dat de auto gas gaf en het slachtoffer aanreed. Vervolgens is de auto langs de Aldi, in de richting van de Langestraat, met hoge snelheid weggereden. Volgens getuigen zou het kenteken van de auto beginnen met 72, de bestuurder zou een man zijn en er zou een vrouw als bijrijder naast zitten.

Het slachtoffer heeft door het ongeval zijn enkel gebroken.

Wij zijn op zoek naar de bestuurder van de auto en wij zijn op zoek naar mensen die het ongeval gezien hebben. Neem contact op met de politie middels 0900-8844 of via een privé bericht op de Facebookpagina van Politie Zuidoost Drenthe.