Kerstwandeling Plus in het Veenpark

Barger-Compascuum – Op tweede kerstdag kan er weer in het Veenpark gewandeld worden. Langs een uitgezette, gezellige route door het park, of vrij wandelen door het unieke hoogveen- gebied van 100 hectare.

1e en 2e Kerstdag Buffet

Van een Veenomenaal Kerstbuffet genieten kan in het Veenpark op zowel de eerste als op de tweede kerstdag. Kijk hiervoor op de miniwebsite van het Veenpark.

2e Kerstdag Kerstwandeling Plus

Op 2e Kerstdag kan er tussen 10:00 en 15:00 uur gestart en gewandeld worden tot 17:00 uur. De uitgezette route is een gezellige gang langs allerlei activiteiten. Daarnaast kunt u ook nog op eigen gelegenheid door het unieke hoogveen- gebied van 100 hectare struinen.

Er is natuurlijk muziek in de Fabriek van de Kerstman, en in het Harmonium Museum kunt u niet alleen luisteren, maar ook uit volle borst meezingen met de KerstKaraoke.

Klaar voor een nostalgisch ritje met de dorpstrein?

Bekijk de prachtige Kerstkribbe in ‘t Aole Compas, ruik de geuren van de bakkerij, warm uw handen aan brandende leemovens en proef Oma’s oliebollen. U ontvangt een traktatiekaart waar u op verschillende locaties gebruik van kunt maken.Een lekker opkikkertje en een echt Drents kniepertje Een marshmallow om te roosteren boven de vuurkorf en een heerlijke traktatie van de bakker bij de molen.

Kerstwandeling entree

Volwassenen € 11,50 (vanaf 12 jaar)
Kinderen € 6,50 ( t/m 11 jaar.)
Inclusief alle activiteiten en traktaties.
Reserveren voor de wandeling is niet nodig.
Parkeren is bij het Veenpark altijd gratis.

In combinatie met het buffet geldt een aangepaste prijs. Zie de  miniwebsite van het Veenpark.

Veenpark Logo
Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: 0591-324444

Website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nl