Inschrijving Drenthe Loopfestijn 2020 geopend

Klazienaveen – Het Drenthe Loopfestijn wordt volgend jaar 2020 voor alweer de 37e keer georganiseerd. Zaterdag 30 mei 2020 kan de loopliefhebber weer terecht in Klazienaveen!

Het 37e Drenthe Loopfestijn wordt op zaterdag 30 mei 2020 gehouden. De inschrijving hiervoor is -vandaag- zondag 1 december 2019 geopend.

Er kan vanaf vandaag ingeschreven worden voor de halve marathon, 10 kilometer en de bekende 4 Mijl. Voor de jeugd is er de Kidsrun! Daarnaast wordt op deze dag ook het Drenthe Wandelfestijn georganiseerd.

Inschrijven kan vanaf zondag 1 december via http://drentheloopfestijn.nl/

De foto hierboven is in de Drentse Scheurkalender van 2020 opgenomen op vrijdag 22 mei 2020. Als u nog geen Drentse Scheurkalender in uw bezit heeft, is deze hier te bestellen of verkrijgbaar in de reguliere boekhandel (Bruna Klazienaveen).