Veel standhouders op eerste kerstmarkt Kruidenveld

Klazienaveen – Buurtvereniging Het Kruidenveld organiseert dit jaar hun eerste kerstmarkt. Over belangstelling hoeft men niet te klagen: Circa 20 standhouders hebben hun medewerking inmiddels toegezegd.

twee dagen

De kerstmarkt wordt in het buurtgebouw Het Kruidenveld gehouden aan de Akkerdistel 100 op vrijdag 6 en zaterdag 7 december. Er zijn op beide dagen heel veel kramen met veel leuke spulletjes en dit alles in een grote diversiteit.

U komt volgende week vrijdag en zaterdag toch ook gezellig langs? Het buurtgebouw is dan helemaal in feestelijke kerstsferen ingericht. Iedereen is van harte welkom! Toegang is gratis!

De kerstmarkt is geopend op:
Vrijdag 6 december van 15.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 7 december van 10.00 tot 16.00 uur.