Kaartverkoop “Moederliefde” gestart!

Regio/Emmen – De kaartverkoop voor “Moederliefde” is gestart. “Moederliefde” is een theatervoorstelling gemaakt met alleenstaande moeders die nog nooit op het podium hebben gestaan.

De theaterwerkplaats is bedoeld om hun zelfvertrouwen ter hervinden en ze te laten weten: het leven is weer van hen. “Moederliefde” speelt van 12 – 21 december aan de Lavendelheide 9 in Emmen.

zelfvertrouwen

De persoonlijke verhalen van de vrouwen vormen de basis voor de theater voorstelling. Gemene deler in de verhalen van deze vrouwen: het langdurig missen van veiligheid, het niet ervaren van onvoorwaardelijke liefde, het je moeten schikken naar een ander. Dit maakt dat het zelfvertrouwen ver te zoeken is. Het project “Moederliefde” helpt hen om weer te vertrouwen op eigen kunnen, als moeder, als vrouw, als mens.

theaterwerkplaatsen

Loods13 helpt deze moeders om weer in hun eigen kracht te geloven, op te veren en het leven weer op te pakken. De moeders maken hun voorstelling niet in het theater van de Loods13. Voor de theaterwerkplaatsen zoekt Loods13 altijd leegstaande panden zoals dit keer een garage in Emmen, zodat de deelnemers dit zelf tot een plek maken waar ze zich thuis voelen en hun gasten straks bij de voorstelling kunnen ontvangen. Na de voorstelling wordt samen met het publiek gegeten, om spelers en publiek de gelegenheid te geven nog even na te praten.

Kaartverkoop

“Moederliefde” speelt van 12 – 21 december aan de Lavendelheide 9 in Emmen. Kaarten zijn te koop via loods13.nl