Breng uw stem uit op genomineerden Cultuurprijs 2019

Regio/Emmen – De genomineerden voor deze prijs, georganiseerd door Bibliotheek Emmen, zijn bekend. Breng ook uw stem uit op de genomineerden van de Cultuurprijs 2019!

De afgelopen periode heeft iedereen kandidaten kunnen voordragen voor de Cultuurprijs 2019. Dit heeft maar liefst 19 aanmeldingen opgeleverd. De jury heeft hieruit vier genomineerden voor deze prijs gekozen. Wij stellen ze graag, in willekeurige volgorde, aan u voor:

Hannah-Mae
Hannah Mae, singer-songwritter
Job-van-Duinen
Job van Duinen, cabaret-theater
Eva-Broekmann
Eva Broekmann, dichter/schrijver
Justin-Ripassa
Justin Ripassa, singer-songwritter
Breng ook uw stem uit

Vanaf dinsdag 19 november (vandaag) tot woensdag 11 december 2019 kunt u op de website www.bibliotheekemmen.nl/cultuurprijs uw stem uitbrengen. Hier vindt u ook de interviews die met de genomineerden zijn gehouden. Uiteindelijk bepaalt uw stem en het oordeel van de vakjury wie de winnaar van deze cultuurprijs wordt. De winnaar ontvangt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Emmen op vrijdag 3 januari 2020 in het Atlas Theater een prijs.  Deze prijs bestaat uit 1.000 Euro en een kunstwerk. Wethouder van cultuur Robert Kleine zal zorg dragen voor de uitreiking. Bovendien ontvangt de winnaar een coachingstraject, aangeboden door de Kunstbeweging.

Jury en organisatie

De jury voor de Cultuurprijs 2019 bestaat uit:
• Peter Veen, schrijver
• Bibian Welbergen, namens De Kunstbeweging
• Pieter Koolwijk, kinderboekenschrijver en winnaar van de cultuurprijs 2018
• Alya Assen, onafhankelijk voorzitter.

De organisatie van de Cultuurprijs is in handen van de Bibliotheek Emmen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!