In ‘Uitgelicht’ Open Bedrijvendag, de laatste dit jaar: Sligro Food Group!

Regio – Zaterdag 2 november was het Open Bedrijvendag in Drenthe. In de gemeente Emmen stelden op deze dag een vijftigtal bedrijven hun deuren open.

Een unieke gelegenheid om van de gelegenheid gebruik te maken om eens met je kinderen achter de schermen te kijken en het hoe en wat van dichtbij te kunnen zien, voelen of eventueel zelf te proberen. Wij waren dit jaar in staat een viertal bedrijven die op de lijst gepresenteerd werden, te bezoeken.

In ‘Uitgelicht’ vandaag: de laatste dit jaar uit een serie van vijf: Sligro Food Group!

De medewerkers in de slagerij verwachten dat over de duur van 10 jaar de gevriesdroogde meelwormen gemeengoed zijn. Wij hebben ons er nog maar niet aan gewaagd….
Al die heerlijke hapjes! Sligro heeft wel vaker ook door de week heerlijke hapjes op schaaltjes voor de klanten klaarliggen, maar het was nu echt wel extra smikkelen geblazen.

De Sligro Food Group bestaat uit meerdere food-service- bedrijven in Nederland en België is met een totaalpakket food en aan food-gerelateerde non-food producten en diensten actief.Als marktleider in Nederland, richt Sligro zich met hun landelijk netwerk van zelfbedieningsgroothandels en bezorgcentra op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars en grootverbruikers.

georganiseerde camperreizen

Cosse Camper Adventure, een ervaren  aanbieder met georganiseerde camperreizen uit Nieuw-Weerdinge, was in de kantine van de Sligro vertegenwoordigd met nieuwe georganiseerde camperreizen.

Sligro Emmen
Nijbracht 85
7821 CB Emmen
tel: (0591) 64 29 46
fax: (0591) 64 80 29

 

Wij sluiten hiermee de kleine serie ‘Uitgelicht’ over de Open Bedrijvendag Drenthe af voor dit jaar.