Lichtjeswandeling Staatsbosbeheer uitdaging voor hele gezin

Klazienaveen – In deze donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer licht in de duisternis met een unieke lichtjeswandeling. Een lint van lichtjes wijst je als deelnemer de weg, en is een uitdaging voor het hele gezin.

Op vrijdag 22 november is weer de jaarlijkse lichtjeswandeling in het Oosterbos. Buiten wordt het al vroeg donker, het wordt kouder en de bomen verliezen hun bladeren. In deze donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer al sinds enkele jaren licht in de duisternis met een unieke lichtjeswandeling in het Oosterbos.

verrassende activiteiten

Muts op, handschoenen aan en genieten van een mooie wandeling door het donkere, iets geheimzinnigs aandoende Oosterbos. Een lint van lichtjes wijst je de weg langs een aantal verrassende activiteiten langs en op de route. Maar ook dit jaar is er een mogelijkheid om een langere route te lopen. Na een mooie wandeling kun je genieten van een kop koffie, thee of chocolademelk en kun je zelf een broodje bakken in het kampvuur. Een leuke activiteit voor het hele gezin!

Iedere 15 minuten vind er een start plaats met een nieuwe groep aan de lichtjesroute. De deelnameprijs is inclusief koffie, thee, chocolademelk en een broodje. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en: kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan!

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail: f.blaauw@staatsbosbeheer.nl

Wat: Lichtjeswandeling Staatsbosbeheer Oosterbos
Wanneer: Vrijdag 22 november, aanvangstijden 17.00 uur tot 21.00 uur
Waar:
Koppelsluis, Mr. Ovingstraat 87, 7891 TG Klazienaveen
Prijs: volwassene € 5,00, kinderen t/m 12 jaar: € 2,50