In ‘Uitgelicht’ Open Bedrijvendag, vandaag: JD-Techniek Pompen & Appendages in Emmen

Regio – Zaterdag 2 november was het Open Bedrijvendag in Drenthe. In de gemeente Emmen stelden op deze dag een vijftigtal bedrijven hun deuren open.

Een unieke gelegenheid om van de gelegenheid gebruik te maken om eens met je kinderen achter de schermen te kijken en het hoe en wat van dichtbij te kunnen zien, voelen of eventueel zelf te proberen. Wij waren dit jaar in staat een viertal bedrijven die op de lijst gepresenteerd werden, te bezoeken.

In ‘Uitgelicht’ vandaag: JD-Techniek Pompen & Appendages dat naast nog een aantal andere bedrijven gevestigd is op het Techniekplein aan de Willem Schoutenstraat! Op de titelfoto ziet u Richard Peters die er een nieuwe, sinds zeer kort geplaatste machine demonstreert. In deze machine worden CAD-tekeningen rechtstreeks vanaf de computer verwerkt en hoeven er geen andere handelingen meer ingevoerd te worden.

Gespecialiseerd

JD-Techniek is gespecialiseerd in de revisie en levering van pompen en appendages.* Het in Emmen en  Farmsum/Delfzijl gevestigde bedrijf trok in 2016 de stoute schoenen aan en werd één van de sponsoren van handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer, waarvan de herenselectie op Europees niveau speelt.

Een stukje vakwerk dat reviseren! Als je eenmaal besmet bent met het echte handwerk, wil je niet meer anders, want het specialistische werk geeft je een grote voldoening.

Een klein deel van de werkplaats met links de nieuwe machine.

Of de vlaggetjes er nu hangen om de feestelijkheden voor nieuwe machine te benadrukken, of vanwege de Open Bedrijven Dag Drenthe? Leuk is het in ieder geval wel!

*-Een appendage maakt een machine of installatie compleet. Het woord wordt gebruikt met betrekking tot waterleiding- en gasnetten, en hydraulische en pneumatische systemen.-

JD-Techniek Pompen & Appendages
Willem Schoutenstraat 11
7825 VV Emmen
Drenthe – Nederland
Email: info@jdtechniek.nl
Tel: +31 591 676706
Fax: +31 591 676596
Mob: +31 613510130

JD-Techniek Pompen & Appendages
Deltaweg 30
9936 HK Farmsum / Delfzijl
Groningen – Nederland
Email: delfzijl@jdtechniek.nl