Zondag 10 november Theehuis-OosterbosRun

Klazienaveen – Voor de sportievelingen onder ons: er kan deze week nog ingeschreven worden voor de Thuis-OosterbosRun! Uniek wordt het om deze run op zondag 10 november mee te gaan maken!

Op zondag 10 november wordt de ‘laatste’ Theehuis-OosterbosRun georganiseerd. Of de Run onder deze- of eventueel onder een andere naam vanaf 2020 georganiseerd gaat worden, is nog niet bekend. Maar dit jaar is de huidige naam van de run nog aan de orde en dus uniek om mee te gaan maken.

Inschrijven

Nog tot en met vrijdag 8 november kan er ingeschreven worden voor de Theehuis-OosterbosRun. Het wordt ditmaal een echt unieke run van de organisator Loopgroep Klazienaveen, omdat ditmaal speciaal voor deze activiteit het bekende Theehuis De Groene Trambrug nog éénmaal geopend wordt!

Er kan gekozen worden uit een tweetal afstanden:

5 kilometer
jeugd t/m 15 jaar
dames/heren van 16 t/m 44 jaar
dames/heren 45+

10 kilometer
dames/heren van 16 t/m 44 jaar
dames/heren 45+

Beide afstanden starten om 10:30 uur. Inschrijven kan via de hier vermelde link: https://www.oosterbosrun.nl/deelnemersinfo/