Programma Kerstbelevingstocht Weiteveen bekend

Weiteveen – De voorbereidingen voor de Kerstbelevingstocht Weiteveen zijn in volle gang en intussen is het programma bekend. Er worden ook nog wat spulletjes, liefst te leen, gevraagd.

De organisatie vraagt nog glazen potjes voor de lichtjes alsook kabelhaspels, bouwlampen, sfeerverlichting, een 3-tal paspoppen en meer. Kijk voor de oproep voor alle informatie op hun Facebookpagina.

Programma Kerstbelevingstocht

Zaterdag 21 december is het vertrek in kleine groepjes vanaf de kantine van de S.V. Weiteveense Boys tussen 17.00 en 19.30 uur. De kantine is vanaf 16.30 uur geopend en daar is ook de aanmelding voor deelname. Hier ontvang je dan een lootje met een nummer en weet je gelijk met welke groep en hoe laat je vertrek is.

De Kerstbelevingstocht is slechts 2 kilometer lang, waarbij de route over verharde paden uitgezet is. Goed of slecht ter been, scootmobiel, rolstoelers, wandelwagen, van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Het dorp zal met sfeervolle verlichting en passende muziek opgeleukt worden, en er zal onderweg met leuke, passende kerst-uitbeeldingen op verrassende locaties en paden het kerstverhaal gebracht worden.

De route gaat over verharde paden en is daarom goed af te leggen voor jong en oud. Goed of slecht ter been. Ook rolstoelers, wandelwagen of met een scootmobiel kunnen veilig meedoen. Het eindpunt van de Kerstbelevingstocht is in het Veenloopcentrum

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen voor volwassenen: €5,- en voor de kinderen: €2,50. Dit is inclusief koffie, thee, ranja. Uiteraard bestaat er tijdens de tocht ook nog een mogelijkheid om iets anders te kopen.

organisatie

De organisatie is een samenwerking tussen afgevaardigden van Vereniging Dorpsbelangen, Zorgroep-Vitez, Schaapskooi Bargerveen, Treant Zorggroep locatie Veltman. De drijvende krachten achter het geheel, Wilma Wehkamp-Bults, Chantal Tubben-Schnoing en Dennis Lippold, worden bijgestaan door zeer veel vrijwilligers!

sponsoring/medewerking

De Kerstbelevingstocht Weiteveen wordt mede mogelijk gemaakt door:

S.V. Weiteveense Boys
Stichting Veenloopcentrum
IJsvereniging De Döörlopers
Kinderkoor De Vrolijke Klanken
Koor Melody, basisschool St. Franciscus
De Haas Bouw
ROVA rijplaten-verhuur
Snackbar Joni
Grondverzet P. Niers
Gebr. Mensen