Taart gooien op Fancy Fair CV Veentrappers Zwartemeer

Zwartemeer – Het bekende grensdorp Zwartemeer is op veel gebieden een actief dorp. Zo ook het afgelopen weekend in Café De Nachdwacht: Een Fancy Fair voor CV de Veentrappers!

Carnavals Vereniging de Veentrappers hield zaterdag 2 november in Zwartemeer een heuse Fancy Fair. Gezellig, en vooral ook goed bezocht door de Zwartemeerders. CV-Veentrappers-2019_2286Naast de uitstekende stemming, koffie/thee met echt wel heerlijke hapjes, of een kop heerlijke eigengemaakte Goulashsoep (-heet-), aan de man/vrouw gebracht door de  voorzitter zelf, met een vers broodje erbij. Dat ging er zelfs op de vroege ochtend al smakelijk in. Ook was er een uitstekende belangstelling voor de verkoop van  speelgoed en andere artikelen en daarnaast een verloting. Echter de grootste hilariteit was het slagroomtaart-gooien op twee vrijwilligers van de carnavalsvereniging. Bedoeld voor de kinderen, maar ja, ook de mede-leden van de vereniging vonden het wel een leuke bezigheid. Er moesten dan ook heel veel taarten, gesponsord door de -oud vorsten-, aangesneden worden. Ohhh, u bent niet geweest? Dan hebt u iets gemist, misschien een volgende keer dan maar. De gemaakte foto’s spreken voor zich.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!