Gezondheidsmarkt Medisch Centrum Klazienaveen geslaagd

Klazienaveen – De Gezondheidsmarkt in het Medisch Centrum Klazienaveen stond woensdagmiddag 30 oktober in het teken van de herfst. En dat werd bijzonder gewaardeerd door de vele bezoekers.

Op deze in herfstsfeer en Halloween getooide Gezondheidsmarkt in het Medisch Centrum Klazienaveen kon je je op diverse manieren laten voorlichten. Gezondheidsmarkt-2019_MSL_2208Naast de ruim 70 volwassen belangstellen, werd er ook een grote groep kinderen verwelkomd.Voor de kinderen was er een leuke en leerzame route uitgestippeld met onder andere een greep doen in de Griezelton. (Ten tijde van het maken van de foto waren de kinderen alweer naar huis) Maar ook laten testen en metingen doen. Auw, sommige prik-pennetjes zijn wel een beetje gemeen… Geen slechte waarde van de bloedsuikerspiegel als je onvoorzien ruim een uur van te voren een heerlijke stroopwafel naar binnen hebt gewerkt… Ook een korte kennisquiz hoort er natuurlijk bij. Weer wat geleerd over het menselijk lichaam! Je kunt toch ook niet alles weten….   Bij iedere stand in het Medisch Centrum was wel een schaal te vinden met heerlijke verse -groente- snoep.

De Gezondheidsmarkt werd georganiseerd door

Huisartsenpraktijk Veenkruid
Huisartsenpraktijk Wijesinha
Apotheek Klazienaveen
Fysiotherapie Zwartemeer
LBG Diëtiste
Buurtzorg Klazienaveen
Huisartsenlab  U-Diagnostics

Medisch Centrum Klazienaveen
Koriander 13
7892 AA Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!